Ajankohtaisia uutisia:

Tervetuloa keskusteluryhmään elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjien läheisille

Yhdistyksemme järjestää keväällä etäyhteyksin toteutettavan keskusteluryhmän elämää ylläpitävää hengityslaitetta käyttävien läheisille. Tapaamisia on kevään aikana kerran kuukaudessa. Ryhmä tapaa Teamsilla, jota voi käyttää myös selaimella eli erillistä ohjelmaa ei tarvitse. Teamsia voi käyttää myös älypuhelimen sovelluksella.

Ensimmäinen tapaaminen käynnistyy tiistaina 9. helmikuuta klo 17.00-18.30. Ensimmäisellä kerralla sovitaan yhdessä seuraavien tapaamisten ajankohdat, jotta saadaan ne osallistujien aikatauluihin sopiviksi.

Keskusteluja vetää Ritva Karila-Hietala, jolla on pitkä kokemus omaisryhmien kanssa toimimisesta. Hän on työskennellyt mm. Suomen Mielenterveysseurassa, julkisissa mielenterveyspalveluissa sekä yksityisenä terapeuttina.

Ilmoittautumiset 2.2.2021 mennessä sähköpostilla tai puhelimitse Liisa Rautaselle tai Ilka Haarnille ilka.haarni@hengityslaitepotilaat.fi 045-1515448. Ilka Haarnilta voi myös kysellä ryhmästä tarkemmin. Osallistujille lähetetään linkki, jonka avulla pääsee mukaan tapaamiseen.

Lisää uutisia:

Rokotukset etenevät myös kuntatasolla

Yhdistyksemme tietoon on tullut, että elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjät ovat jo saaneet rokotuksia kunnallisen rokotusjärjestelmän kautta 1. riskiryhmään kuuluvina. Perusteena on tällöin ilmeisesti ollut selvästi

Lue lisää »

Turvallisuus edellyttää vaikutusmahdollisuuksia

22.2.2021 Hengityslaitteen käyttäjän hoitajaan kohdistuva oikeudenkäynti vuoden takaisesta tapahtumasta on jälleen nostanut esiin tarpeen hengityslaitteen käyttäjän turvallisuuden varmistamisesta. Tarvitaan uusia keinoja ja laajoja vaikutusmahdollisuuksia sekä

Lue lisää »
Skip to content