Ajankohtaisia uutisia:

Tervetuloa keskusteluryhmään elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjien läheisille

Yhdistyksemme järjestää keväällä etäyhteyksin toteutettavan keskusteluryhmän elämää ylläpitävää hengityslaitetta käyttävien läheisille. Tapaamisia on kevään aikana kerran kuukaudessa. Ryhmä tapaa Teamsilla, jota voi käyttää myös selaimella eli erillistä ohjelmaa ei tarvitse. Teamsia voi käyttää myös älypuhelimen sovelluksella.

Ensimmäinen tapaaminen käynnistyy tiistaina 9. helmikuuta klo 17.00-18.30. Ensimmäisellä kerralla sovitaan yhdessä seuraavien tapaamisten ajankohdat, jotta saadaan ne osallistujien aikatauluihin sopiviksi.

Keskusteluja vetää Ritva Karila-Hietala, jolla on pitkä kokemus omaisryhmien kanssa toimimisesta. Hän on työskennellyt mm. Suomen Mielenterveysseurassa, julkisissa mielenterveyspalveluissa sekä yksityisenä terapeuttina.

Ilmoittautumiset 2.2.2021 mennessä sähköpostilla tai puhelimitse Liisa Rautaselle tai Ilka Haarnille ilka.haarni@hengityslaitepotilaat.fi 045-1515448. Ilka Haarnilta voi myös kysellä ryhmästä tarkemmin. Osallistujille lähetetään linkki, jonka avulla pääsee mukaan tapaamiseen.

Lisää uutisia:

Hengityshalvausasioita webinaarissa 31.3.

Korona-ajan takia viime kesästä tälle keväälle siirtynyt Täysin palkein – lisää laatua hengityshalvauspalveluihin -tilaisuus pidettiin vihdoin 31.3. etäyhteyksin. Webinaarin ensimmäinen puhuja Päivi Nurmi-Koikkalainen THL:stä pohti

Lue lisää »
Skip to content