JÄSENKIRJE 3/2019


JÄSENKIRJE 3/2019


19.08.2019


VERTAISTUKIRISTEILY TALLINNAAN TO 12. SYYSKUUTA

Yhdistys järjestää vertaistukiristeilyn torstaina 12.9. Tallinnaan. Viking XPRS laivalla. Menomatkalla keskustelemme hengityskonetta käyttävän ja työntekijäringin hyvin toimivista arjen käytännöistä. Tallinnassa on kolmisen tuntia aikaa ostoksiin. Takaisin tullessa syömme klo 17.00. Laivalla on neljä invahyttiä yhteiskäytössä.

Katajanokan terminaaliin kokoonnumme klo 09.30 ja laiva on takaisin 19.30. Yhdistys maksaa jäsenen ja yhden avustajan matkan. Jos tulet kauempaa, niin yhdistys voi järjestää yöpymisen seuraavaksi yöksi. Mahdollisia matkakustannuksia terminaaliin voi yhdistys avustaa, kysymällä 0500 664779 tai jukka.sariola@hengityslaitepotilaat.fi. Kimppakuljetuspyynnöt ja lisätiedot, Liisa Rautanen 0500 974 794 (tai liisa.rautanen@hengityslaitepotilaat.fi). Sitovat ilmoittautumiset ja allergiat ilmoitettava allekirjoittaneelle to 29.8. mennessä.

TÄYSIN PALKEIN -HANKE JÄRJESTÄÄ KAKSI KEHITETÄÄN YHDESSÄ PALVELUITA -TYÖPAJAA YHDISTYKSEN JÄSENILLE
Tilaisuudet ovat saman sisältöisiä

ti 17.9. klo 11-15 Tampereella Vapriikissa, Alaverstaanraitti 5
ti 24.9. klo 11-15.30 Helsingissä Kampin palvelukeskuksessa, Salomonkatu 21 B

Työpajat alkavat hankkeen kustantamalla lounaalla, kahvit tarjoillaan päivän kuluessa.

Työpajoissa keskustellaan ideoista ja kehittämisehdotuksista erityisesti työntekijöiden palkkaamisen, työvuorojen järjestelyn sekä sijaistilanteiden ratkomisen osalta. Lisäksi puhutaan osallisuudesta palveluiden suunnittelussa. Työskentelyn pohjana käytetään yhdistyksen hengityshalvauspotilaille tekemän kyselyn tuloksia.

Osallistumalla vaikutat! Yhdessä saamme enemmän aikaan. Työskentelyn pohjalta rakennetaan suositusmuotoisia palvelukuvauksia elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjien palveluiden hankinnan ja järjestämisen tueksi.

Ilmoittautumiset hankekoordinaattori ilka.haarni@hengityslaitepotilaat.fi tai 045-1515448 ti 10.9. mennessä. Peruutuksesta perimme lounaan hinnan, ellei kyseessä ole ns. force majeure eli sairastuminen tai muu ylivoimainen este.

TERVETULOA KESKUSTELEMAAN PALVELUIDEN KEHITTÄMISESTÄ!

Aurinkoista syksyä kaikille!
Terveisin
Hengityslaitepotilaat ry
Liisa Rautanen Toiminnanjohtaja

Skip to content