Jäsenkirjeet:

Jäsenkirje 2/2018

Tervehdys!

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS

Hengityslaitepotilaat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään, la 30.6.2018, Marketan puistossa, Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo. Kokous alkaa ruokailulla klo 12.00, Varsinainen kokous alkaa klo 13.30. Kokouksen jälkeen on opastettu kierros puiston alueella. Kokouksessa esittäytyy uusi työntekijämme Ilka Haarni. Yhdistys järjestää tarvittaessa yhteiskuljetuksia esim. Helsingin rautatieasemalta.

Sitovat ilmoittautumiset ruokailun ja allergioiden osalta allekirjoittaneelle 20.6. mennessä. Yhdistys maksaa ruokailun ja tutustumiskierroksen jäsenelle ja yhdelle avustajalle, lisäseuralaisille hinta on 20 euroa.

Yhdistyksellä on mahdollisuus tukea kokousmatkaasi taloudellisesti. Tiedustelut puheenjohtaja Jukka Sariola 0500 664 779 (tai jukka.sariola(at)hengityslaitepotilaat.fi).

 Fysioterapeutti Kirsi Holopainen Mediteam oy:stä tulee esittelemään kompressiotuotteita ja pienapuvälineitä.

 TÄYSIN PALKEIN -hanke

 Yhdistys on saanut Stealta (ex-RAY) rahoituksen kolmivuotiseen hankkeeseen. Hankkeen tarkoituksena on löytää uusia palvelumalleja tilanteeseen, jossa nykyistä kotihoidon järjestämistä koskeva laki muuttuu. Hankkeen työntekijäksi valittiin VTT Ilka Haarni. Yhdistys on vuokrannut toimitilan hankkeelle Uudenmaan lihastautiyhdistyksen tiloista Väinö Auerin katu 10, 00560 Helsinki. Hänet tavoittaa sähköpostilla ilka.haarni(at)hengityslaitepotilaat.fi tai soittamalla 0451515448.

 Hanke aloitettiin järjestämällä seminaari 18.5. Seminaari on osittain taltioitu ja se on nähtävissä osoitteessa https://hengityslaitepotilaat.fi/index.php/tietoa/104-2018esitykset.  Seminaarin pääpuhujien Norjan valtakunnallisen hengitystukikeskuksen ylilääkärin Ove Fondenaesin ja fysioterapeutti Tiina Andersenin luennot on jäsenkirjeen saavilla mahdollisuus katsoa toiminnanjohtajalta tai puheenjohtajalta.  Nämä norjalaisten esitykset eivät löydy kotisivujen linkkien kautta, koska tallenteisiin on saatu lupa käyttöön vain yhdistykselle (ei avoimesti kaikille).  Ylilääkäri Fondenaesin esitykset ovat englanniksi ja Tiina Andersenin suomeksi. Tutustukaa!    

 Aurinkoista kesää kaikille!

Terveisin                 Hengityslaitepotilaat ry

Liisa Rautanen

0500 974794

Lisää jäsenkirjeitä:

Jäsenkirje 4/2020

04.12.2020 LOPPUVUODEN MIETTEITÄ Joulu lähestyy Covid 19 epidemian toisen aallon saattelemana. Jokaisen meidän joulun odotusta varjostaa kaipaus yhteisistä jouluisista tapaamisista ja pelko tulevasta. Syksyllä vielä

Lue lisää »

Jäsenkirje 3/2020

Syksyinen tervehdys! TULOSSA WEBINAARI LAATUSUOSITUKSISTA Hengityslaitepotilaat ry on saanut valmiiksi hengityshalvausstatuksen omaavien työntekijäpalvelua koskevat suositukset. Suositukset löytyvät nyt kotisivuiltamme linkistä www.hengityslaitepotilaat.fi/suositukset. Laatusuositukset ovat saatavana myös

Lue lisää »

Jäsenkirje 2/2020

Yhdistyksemme kotisivuilla www.hengityslaitepotilaat.fi on tietoa toiminnastamme sekä laaja koronatietopaketti. Yhdistys on koonnut ja päivittänyt elämää ylläpitävän hengityslaitteen käyttäjien kannalta tärkeää koronavirukseen liittyvää tietoa uudelle Koronainfo-sivulle.

Lue lisää »

JÄSENKIRJE 1/2020

Hyvät yhdistyksen jäsenet! Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellisia aikoja ja jokaisen meidän elämä on muuttunut merkittävästi viimeisten viikkojen aikana. Suunnittelimme yhdistyksen toimintaa hallituksen helmikuun kokouksessa

Lue lisää »

JÄSENKIRJE 4/2019

                                                                                                                                   02.10.2019 SYYSKUULUMISIA APUVÄLINEMESSUT 2019 Hengityslaitepotilaat ry järjestää tapaamisen Apuväline 2019–messujen yhteyteen. Kokoonnumme Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, D-hallin Blenheim-Convair-Douglas yhdistelmätila, 2 krs. lauantaina

Lue lisää »

JÄSENKIRJE 3/2019

19.08.2019 VERTAISTUKIRISTEILY TALLINNAAN TO 12. SYYSKUUTA Yhdistys järjestää vertaistukiristeilyn torstaina 12.9. Tallinnaan. Viking XPRS laivalla. Menomatkalla keskustelemme hengityskonetta käyttävän ja työntekijäringin hyvin toimivista arjen käytännöistä.

Lue lisää »
Skip to content