Ajankohtaisia uutisia:

Hengityslaitteen käyttäjille kaksi kyselyä – vastaathan!

valkoinen kyselylomake ja sen päällä musta kynä

Yhdistyksemme on laatinut kaksi kyselyä, yhden hengityshalvausstatuksen omaajille ja toisen niille, joilla statusta ei ole.   Pyydämme kaikkia jäseniämme ja kaikkia muita hengityshalvausstatuksen omaajia vastaamaan näihin tärkeisiin kyselyihin joulukuun aikana.

Hengityshalvauspäätöksen saaneiden kysely

Hengityshalvausstatuksen omaajille suunnattu kysely on valtakunnallinen seurantakysely ja tarkoitettu myös kaikille niille statuksen omaajille, jotka eivät ole yhdistyksemme jäseniä. Kysely on jatkoa vuonna 2019 tehdylle ”Hengityshalvauspotilaiden arki, hyvinvointi ja palvelut” -selvitykselle ja sisältää tärkeitä kysymyksiä nykytilanteesta ja tulevaisuudesta.

Sinä hengityshalvausstatuksen omaaja, vastaa ja levitä tietoa tästä valtakunnallisesta kyselystä kaikille muillekin tuntemillesi hengityshalvausstatuksen omaajille, jotta saisimme mahdollisimman monta vastausta!

Muiden hengityslaitteen käyttäjien kysely yhdistyksen jäsenille

Ilman hengityshalvausstatusta eläviltä muilta yhdistyksen jäseniltä kyselemme erillisessä omassa kyselyssä mm. käytössä olevista palveluista ja henkilökohtaisesta avusta.

Tietoja tarvitaan moneen

Molempien kyselyjen vastauksia käytetään yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja vaikuttamistyön tukena. Myös yhdistyksen rahoittaja STEA toivoo meiltä näkemyksiänne yhdistyksestä.

Kuulutpa kumpaan ryhmään tahansa, toivomme että vastaat sinua koskevaan kyselyyn! Vastausaikaa on 31.12.2021 saakka.

Täältä pääset vastaamaan

Kyselyihin pääset vastaamaan näistä linkeistä:

Hengityshalvausstatuksen omaajien kysely

https://q.surveypal.com/Valtakunnallinen-hengityshalvausstatuksen-omaajien-kysely

Ilman statusta elävien hengityslaitteen käyttäjien kysely

https://q.surveypal.com/Kysely-jasenille–joilla-ei-ole-hengityshalvausstatusta

Tarvitsetko apua vastaamiseen?

Jos tarvitset apua kyselyn täyttämisessä, järjestöassistentti Minna Mustonen 050-5539116 voi ottaa sinuun yhteyttä Teamsilla tai puhelimella ja kirjata vastauksesi puolestasi 21.12. saakka. minna.mustonen@hengityslaitepotilaat.fi

Voimme lähettää sinulle myös paperisen lomakkeen ja valmiiksi maksetun vastauskirjekuoren, mikäli mieluiten vastaat tällä tavalla.

Lisätietoja kyselystä antaa kehittämispäällikkömme Ilka Haarni 045-1515448, ilka.haarni@hengityslaitepotilaat.fi

Lisää uutisia:

Skip to content