Ajankohtaisia uutisia:

Tulossa hengityshalvauspotilaiden palveluiden järjestämistä ja hankintaa koskeva tilaisuus THL:ssä 16.9.

THL järjestää 16.9. Helsingissä ”Erityispalvelujen järjestäminen ja hankinta sosiaali- ja terveyspalvelujen rajapinnassa – case hengityshalvaus” -tilaisuuden, joka on tarkoitettu hankintajuristeille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille, vammaisneuvostojen jäsenille, vammaisille henkilöille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Alustava ohjelma
Pj. Päivi Nurmi-Koikkalainen
Klo 12.00 Avaus Päivi Nurmi-Koikkalainen, THL
Klo 12.05 Hengityshalvaushoidon järjestäminen sairaanhoitopiirin näkökulmasta Waltteri Siirala, TYKS
Klo 12.25 Hengityshalvauspotilaiden arki, hyvinvointi ja palvelut -kysely: Alustavia tuloksia palveluiden järjestämisen kehittämisen näkökulmasta Ilka Haarni ja Jukka Sariola, Hengityslaitepotilaat ry
klo 12.45 Kommenttipuheenvuoro Kirsi-Maria Malmlund, STM
klo 13.00 Keskustelua
klo 13.15 Kahvi
Klo 13.45 Hankintalain mahdollisuudet, Timo Martelius ja Susanna Lehti
Klo 16 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus järjestetään THL:n tiloissa Mannerheimintie 166, sali 2.
Ilmoittautuminen 6.9. mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/4DA50BDE5D542BD6.par
Suosittelemme läsnäoloa, mutta myös etäosallistuminen on myös mahdollista. Ilmoittautuminen on välttämätön. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Lisää uutisia:

JÄSENKIRJE 3/2019

19.08.2019 VERTAISTUKIRISTEILY TALLINNAAN TO 12. SYYSKUUTA Yhdistys järjestää vertaistukiristeilyn torstaina 12.9. Tallinnaan. Viking XPRS laivalla. Menomatkalla keskustelemme hengityskonetta käyttävän ja työntekijäringin hyvin toimivista arjen käytännöistä.

Lue lisää »

Soten kaatuminen ja hengityshalvauspotilaat

Sote-uudistuksen kaatuminen merkitsee myös hengityshalvauspotilaiden asemaa koskevan uudistuksen siirtymistä seuraavalle hallituskaudelle.  Sote-uudistusta koskevat lakiehdotukset olivat laaja kokonaisuus, jossa eri lakiehdotukset oli kirjoitettu toisiinsa sidoksiin. Kun

Lue lisää »
Skip to content