Palvelut

Lataa itsellesi Tiedot ensihoitoa ja sairaalassa oloa varten -lomake ja täytä se.

LAKINEUVONTAA HENGITYSLAITEPOTILAAT RY:N JÄSENILLE
Keskiviikkoisin klo 18-19 puhelinnumerossa 050 552 0024.

Lakiasiaintoimisto Jukka Kumpuvuori antaa lakineuvontaa Hengityslaitepotilaat ry:n jäsenille. Toimisto on erikoistunut sosiaali- ja terveyspuolen asioihin hallintomenettelyssä ja hallintolainkäytössä. Neuvontaa ei anneta siviilioikeudellisissa asioissa (esim. testamentti, avioero) eikä rikosoikeudellisissa asioissa (poikkeuksena syrjintä- ja virkarikokset).

LAKINEUVONNAN EHDOT

1. Lakineuvonnassa on kyse nimenomaan neuvonnasta. Yhteydenotto lakineuvontaan ei johda toimeksiantoon yhteydenottajan ja lakimiehen välillä.

2. Annetuissa neuvoissa on kyse neuvontatilanteessa omaksutusta oikeudellisesti perustellusta kannanotosta. Yhteydenottaja vastaa itse siitä, miten hän käyttää tai on käyttämättä lakineuvonnasta saamiaan tietoja.

3. Lakineuvonnassa noudatetaan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta yhteydenottajan asioista. Yhteydenottajien tietoja eikä yhteydenottojen sisältöä kirjata henkilörekisteriin.

LAKIAISIANTOIMISTO JUKKA KUMPUVUORI

Toimiston toimintaideologia on hakea oikeutta perinteisin muutoksenhakukeinoin, valituksin ja kanteluin. Toimisto on asiakkaan puolesta aktiivisesti yhteydessä päätöksiä tekeviin tahoihin koko prosessin ajan. Asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan, ja prosessin hoitoon liittyvä asiointi tapahtuu aina päämiehen kanssa, ei hänen ohitseen. Toimisto tarjoaa myös palveluja asiakkaan omaisille esim. omaishoito- ja edunvalvontatilanteissa.

Tyypilliset asiat, joissa toimisto voi olla avuksi, ovat hakemusten tekeminen ja päätöksistä valittaminen. Toimisto tarjoaa myös räätälöityjä koulutus- ja neuvontapalveluja organisaatioille

Jos sinulla esimerkiksi on hakemus vammaispalveluun tai Kelaan mielessä tai olet jo saanut kielteisen päätöksen ja mietit miten eteenpäin, ota rohkeasti yhteys lakineuvontaan.

Lakiasiaintoimisto Jukka Kumpuvuori sijaitsee Turussa mutta toimii valtakunnallisesti.

Yhdistys  Täysin palkein -hanke Tietosuojaseloste        facebook logo button 
Liisa Rautanen, Lonkalantie 25, 09430 SAUKKOLA Väinö Auerin katu 10, 00560 HELSINKI
0500 974 794 045 1515 448
liisa.rautanen(at)hengityslaitepotilaat.fi ilka.haarni(at)hengityslaitepotilaat.fi © Hengityslaitepotilaat ry