Tervehdys!

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS

Hengityslaitepotilaat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään, ke 6.6.2012, Helsin­gissä hotelli Arthurissa, Vuorikatu 19. Kokous alkaa ruokailulla klo 13.00 noutopöydäs­tä. Ruokailun jälkeen klo 15.00 meille tulee vieraaksi ETENEn pääsihteeri Päivi Topo. Varsinainen sääntömääräinen vuosikokous on samassa tilassa alkaen klo 16.30.

ETENE on valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan eettinen neuvottelukunta, jonka tehtävänä on käsitellä sosiaali- ja terveysalaan sekä potilaan ja asiakkaan asemaan liitty­viä eettisiä kysymyksiä periaatteelliselta kannalta ja antaa niistä suosituksia. Nyt meillä on mahdollisuus kuulla, millaisia näkemyksiä pääsihteerillä on ajatellen meidän sangen erikoista tilannetta.

Vuosikokous päivän huipentaa Musiikkitalolla konserttiin, joka alkaa klo 19.00. Siellä on Helsingin Barokkiorkesterin konsertti Bel pianto, jossa maailmanluokan mezzosop­raano Vesselina Kasarova on solistina. Orkesteria luotsaa Yordan Kamdzhalov, joka voitti edellisen Jorma Panula -kapellimestarikilpailun.

Yhdistys maksaa ruokailun sekä konsertin jäsenelle ja yhdelle avustajalle. Lisäseuralai­sille ruokailu 20e ja konsertti 15e. Konserttiliput on lunastettava ennakkoon. Ilmoittau­tumiset ruokailuun ja konserttiin allekirjoittaneelle 31.5. mennessä. Allergiat on ilmoi­tettava samaan aikaan. Tilat ovat liikuntaesteettömät. Yhdistys järjestää kokouspaikalta kuljetuksen musiikkitalolle sitä tarvitseville (n. 1 km).

Yhdistyksellä on mahdollisuus tukea kokousmatkaasi taloudellisesti. Halutessasi ota yhteys puheenjohtaja jukka.sariola(at)hengityslaitepotilaat.fi tai 0500 664 779.

SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Keräämme/päivitämme jäsenistön s-postiosoitteita voidaksemme lähettää ajankohtaisia tiedotteita sähköisenä, lähetä s-postiosoitteesi liisa.rautanen(at)hengityslaitepotilaat.fi

Lämmintä kevättä kaikille!

Terveisin

Hengityslaitepotilaat ry

Liisa Rautanen, 0500 974794

Yhdistys  Täysin palkein -hanke Tietosuojaseloste        facebook logo button 
Liisa Rautanen, Lonkalantie 25, 09430 SAUKKOLA Väinö Auerin katu 10, 00560 HELSINKI
0500 974 794 045 1515 448
liisa.rautanen(at)hengityslaitepotilaat.fi ilka.haarni(at)hengityslaitepotilaat.fi © Hengityslaitepotilaat ry