HENGITYSLAITEPOTILAAT RY
JÄSENKIRJE 1/2000


C/o Liisa Rautanen
Seppäläntie 64, 03850 PUSULA 23.5.2000
0500 974 794, 09-22 66353
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hei kaikille!

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS

Jälleen on se hetki keväästä, että on aika kutsua koolle Hengityslaitepotilaat ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Kokous pidetään 14.6.2000 klo 12.30 alkaen Folkhälsanin Senioritalossa, Mannerheimintie 97, Helsinki.

Ennen kokousta, klo 11.00-12.30, yhdistys tarjoaa lounaan yhdistyksen jäsenille ja yhdelle avustajalle. Lisähenkilöiden lounas maksaa 35 mk. Ruokailua ja iltapäiväkahvia varten tulee ilmoittaa osallistumisesta 6.6. mennessä allekirjoittaneelle yllä oleviin yhteystietoihin. Pyydä samalla ajo-ohjeet kokouspaikkaan ja kerro mahdollisista ruoka-aine allergioista. Jos tarvitset yhdistyksen taloudellista tukea matkakustannuksiin, ota yhteyttä puheenjohtajaan tai allekirjoittaneeseen etukäteen.

Folkhälsan sai tämän vuoden alussa Raha-automaattiyhdistykseltä kolmen vuoden projektirahoituksen Mera Luft – Ilmaa Elääksemme projektiin, jonka tavoitteena on mm. kehittää hengityksen ja vajaahengityksen arviointi ja seurantatyötä, saada aikaan yhtenäiset mittausmenetelmät, kouluttaa, selventää eritahojen työnjakoa ja saada Suomeen hengitystukikeskus. Mukana projektissa ovat Hengityslaitepotilaat ry ja Lihastautiliitto ry. Projektin vastaavaksi Folkhälsaniin siirtyi Lihastautiliitosta Ritva Pirttimaa-Kaitanen.

Kokouksen aluksi klo 12.30-14.00 Ritva Pirttimaa-Kaitanen ja Ulla Rytökoski (selkä- ja niskaklinikan ylilääkäri) esittelevät projektin suunnitelmaa ja tavoitteita.

Varsinaiseen kevätkokoukseen ja kahviin on varattu aikaa klo 14-16. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat. Hyväksytään vuoden 1999 toimintakertomus ja tilinpäätös, laaditaan talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2001 sekä tehdään henkilövalinnat vuodelle 2001. Tule mukaan suunnittelemaan oman yhdistyksen toimintaa toiveidesi mukaiseksi.

YHDISTYKSEN OMAT WWW-SIVUT

Alkuvuodesta yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Sariola ”rakensi” yhdistykselle omat kotisivut, jotka löytyvät osoitteesta www.hengityslaitepotilaat.fi. sivujen kautta voi liittyä keskustelurinki Henkoseen, missä sähköpostin avulla voi keskustella hengityskoneen käyttöön jne. liittyvistä asioita. Tervetuloa jakamaan kokemuksia uuden tekniikan välityksellä. Sivuilta löytyy mm. tämä jäsenkirje osoitteesta www.hengityslaitepotilaat.fi/jasen100.html. Parannusehdotuksia ja kommentteja Jukka Sariolalle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 06-414 7317.

HENGITYSHALVAUSPOTILAIDEN HOITOJÄRJESTELMÄN SEURANNASTA

Tampereen yliopistollinen sairaala on aloittanut projektin, joka selvittää nykyiseen hengityshalvauspotilaiden hoitojärjestelmään liittyviä asioita. Projektin tavoitteena on luoda uusi toimintaohjeisto Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin hengityshalvauspotilaiden hoidolle.

Yhdistys toivoisi jäsenten ilmoittavan allekirjoittaneelle, mikäli myös muissa sairaanhoitopiireissä on meneillään samansuuntaisia selvityksiä. Emme välttämättä tiedä kaikesta mitä valtakunnassa tapahtuu ja siksi toivomme jäseniltä yhteydenottoja voidaksemme yhdistyksenä ajaa jäsentemme etuja.

JÄSENPOSTIA

Eräs jäsenemme haluaisi Teiltä vinkkejä siitä, minkälaisia manuaalisesti (polkemalla) toimivia varaimuja jäsenillämme on käytössä, jotta hän löytäisi itselleen sopivan. Mikäli Sinulla on kokemusta ko. laitteesta ja haluat jakaa tietoasi soittele 02-236 4657/Seija (soitot klo 10-20 välillä).

Terveisin

Hengityslaitepotilaat ry
Liisa Rautanen
toiminnanjohtaja

Yhdistys  Täysin palkein -hanke Tietosuojaseloste        facebook logo button 
Liisa Rautanen, Lonkalantie 25, 09430 SAUKKOLA Väinö Auerin katu 10, 00560 HELSINKI
0500 974 794 045 1515 448
liisa.rautanen(at)hengityslaitepotilaat.fi ilka.haarni(at)hengityslaitepotilaat.fi © Hengityslaitepotilaat ry