Hengityslaitepotilaat ry on valtakunnallinen yhdistys mekaanista hengitystukea käyttäville henkilöille. Hengityshalvauspotilaaksi määriteltyjä henkilöitä on Suomessa yli sata. Yhdistys on perustettu vuonna 1956 tukemaan hengityskonetta käyttävien henkilöiden itsenäistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella sekä toimimaan oikeuksienvalvontajärjestönä, vertaistuen koordinoijana ja kokemustiedon asiantuntijana. (www.hengityslaitepotilaat.fi)

Haemme innostunutta, idearikasta, järjestöalan moniosaajaa 1.3.2018 alkavaan projektiin

HANKEKOORDINAATTORIKSI

STEA:n rahoittama kolmivuotinen ’Täysin palkein’ –hanke tarjoaa joustavan, esteettömän ja kehitysmyönteisen työympäristön pienessä työyhteisössä. Esimiehenä toimii yhdistyksen toiminnanjohtaja. Ainoana vakituisena työntekijänä hankekoordinaattori pääsee aitiopaikalle toteuttamaan tärkeää työtä hengityskonetta apuvälineenä käyttävien ihmisten asumis- ja avustajapalvelujen parissa. Palkkaus ja työehdot sopimuksen mukaan. Toimipaikka on Helsinki.

’Täysin palkein’ – hanke on merkittävä erityisesti hengityshalvauspotilaille, koska lainsäädäntömuutosten seurauksena heidän oikeudellinen asemansa tulee muuttumaan. Hengityskonetta käyttävät ihmiset tarvitsevat tietoa, neuvontaa ja ohjausta siirtyessään sairaalan järjestämästä kokonaispalvelusta itsenäiseen elämään vammaispalvelujen avulla. Hankkeen tavoitteena on rakentaa hengityskonetta käyttävien ihmisten asumis- ja avustajapalveluihin toimivia, itsenäistä elämää turvaavia ratkaisuja kotiin ja kodin ulkopuolelle.

Edellytämme
- vähintään AMK-tasoista, sosiaali- ja/tai terveysalan koulutusta ja/tai työkokemusta
- tietojenkäsittelyn ja sosiaalisen median taitoja
- hyvää organisointikykyä, itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
- vahvoja sosiaalisia taitoja, kykyä kohdata vaikeassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä
- kiinnostusta vammaisten ihmisten ihmisoikeuksia kohtaan
- verkostoitumistaitoja
- valmiutta matka-, ilta- ja viikonlopputyöhön

Hyvä kotimaisten ja englannin kielen taito ja STEA-rahoitteisen järjestötoiminnan ja vammaisalan tuntemus sekä kokemus projektityöstä ovat työn hoitamisessa eduksi.

Yhdistyksen hallitukselle osoitetut hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse 26.2. mennessä puheenjohtaja Jukka Sariolalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedustelut toiminnanjohtaja Liisa Rautanen, puh. 0500 974 794 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.